Culinary Bistro

New menu every day at 18,50 €

At lunchtime, many people are looking to solve a triple equation: eating quickly, eating well and eating for a reasonable price. “Le Bistrot Culinaire“, an integrated bistro serving dishes that are in tune with the times, was created for such people. The two chefs are reclaiming them by adding their personal touch. This talent is expressed just as much, if not more, in preparing a simple “soft-cooked farm egg” (which appears on the menu)…

The menu, which represents remarkably good value for money, changes every day. It is served in a room with an elegantly simple décor, which extends into a terrace overlooking the spectacle of the lake during the summer months.

Service from noon to 2 pm
From early June to mid September:  From Monday to Saturday noon.
From mid September to the end of May: From Tuesday to Saturday noon. 

Free parking.

Book your table +(33) 04 50 52 40 36 Discover our take away meals

Les Formules

Formule du jour

Entrée, plat et dessert 
18,50 €

Entrée, plat ou plat, dessert 
15,50 €

Le plat du jour 
12,50 €

Formule Bistrot

Entrée, plat et dessert 
A choisir dans la carte
30,90 €

Formule Boissons

Un verre de vin, une demi-eau plate ou gazeuse
et un café 
9,00 €

Menu enfant

Moins de 10 ans : € 11,00

Blanc de volaille au jus
ou
Filet de poisson « retour du marché »
Garniture au choix : écrasé de pommes de terre,
petits légumes ou frites de polenta

•••

Glace (2 quenelles)
ou
Crêpe au sucre

La carte

Les entrées

Saumon fumé par nos soins, sauce grelette
13,70 €

Terrine de gibier, confiture d’oignons rouges  
11,70 €

Velouté de courge, Abondance et croûtons dorés
11,70 €

Cassolette de moules en “Billy By” servie chaude
11,70 €

Les plats

Pavé de truite de Marlens meunière, légumes racines 
20,50 €

Entrecôte de bœuf au poivre noir de Lampong, risotto de sarrasin aux champignons
20,50 €

Blanquette de gambas aux petits légumes 
20,50 €

Le 921 chicken burger et salade mêlée 
20,50 €

Rognons de veau aux champignons en cocotte, pâtes fraîches au beurre 
20,50 €

Assiette végétarienne : retour du marché et inspiration du Chef ! 
19 €

Les desserts

Verrine de poires de Savoie au chocolat noir, sorbet poire 
8,50 €

Crème brûlée au café grillé
8,50 €

Tartelette aux noix et caramel, crème glacée caramel au beurre salé  
8,50 €

Trilogie de fromages de Savoie par Jacques DUBOULOZ MOF : Tome, Beaufort et Reblochon 
8,50 €

Café ou thé gourmand (accompagné de trois mignardises) 
10,20 €